Looking For Anything Specific?

Φωτια Κορινθια : Fwtia Sthn Korin8ia Ekkenwnetai To Alepoxwri Apeiloyntai E3i Oikismoi Ta Nea : Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό.

Φωτια Κορινθια : Fwtia Sthn Korin8ia Ekkenwnetai To Alepoxwri Apeiloyntai E3i Oikismoi Ta Nea : Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό.. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Ευθύνες στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στην κορινθία αποδίδει ο συριζα. Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας. Η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε 10 εικόνες. Την ενίσχυση των δυνάμεών της αποφάσισε η πυροσβεστική στον κουταλά.

Η φωτιά ήταν σε περιοχή που ήταν εξαιρετικά δυσπρόσιτη, ωστόσο από την δεύτερη ημέρα αναφορικά με το πως ξεκίνησε η φωτιά, ο αρχηγός της πυροσβεστικής ανέφερε ότι «το μόνο σίγουρο. Νύχτα πύρινης κόλασης στον σχίνο κορινθίας. Προς τις περιοχές γαλατάκι και αθίκια, κατευθύνεται η πυρκαγιά από τις κεχριές, σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία.

Megalh Fwtia Sto Sxino Korin8ias Konta Se Oikismo Lifo
Megalh Fwtia Sto Sxino Korin8ias Konta Se Oikismo Lifo from www.lifo.gr
Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία. Προς τις περιοχές γαλατάκι και αθίκια, κατευθύνεται η πυρκαγιά από τις κεχριές, σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στον κουταλά κορινθίας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που καίει. Αγώνας δρόμου των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί η μεγάλη. Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας. So far we have no official data on damage to homes, most of which are holiday homes and are not currently inhabited, he stated.

Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας.

Την ενίσχυση των δυνάμεών της αποφάσισε η πυροσβεστική στον κουταλά. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό. Αγώνας δρόμου των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί η μεγάλη. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας. Φωτιά σε κορινθία και δ.αττική: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε οικισμοί. Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική. Προς τις περιοχές γαλατάκι και αθίκια, κατευθύνεται η πυρκαγιά από τις κεχριές, σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στον κουταλά κορινθίας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που καίει. Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής.

Fwtia Sthn Korin8ia Dramatikh Katastash Hxhse To 112 Ekkenwnontai Akoma 3 Oikismoi Radiolasithi Gr
Fwtia Sthn Korin8ia Dramatikh Katastash Hxhse To 112 Ekkenwnontai Akoma 3 Oikismoi Radiolasithi Gr from radiolasithi.gr
Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Προς τις περιοχές γαλατάκι και αθίκια, κατευθύνεται η πυρκαγιά από τις κεχριές, σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Οι πυροσβέστες θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο ρίχτηκαν στη μάχη με τη φωτιά. Αγώνας δρόμου των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί η μεγάλη. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική.

Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία.

Αγώνας δρόμου των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί η μεγάλη. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε οικισμοί. .υπηρεσίας copernicus, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην κορινθία. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του. Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της τετάρτης στις κεχριές κορινθίας δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ οι άνεμοι. Καταγγελίες για «σημαντικές ενδείξεις εμπρησμού» από κατοίκους γνωστοποίησε ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος. Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό. Την ενίσχυση των δυνάμεών της αποφάσισε η πυροσβεστική στον κουταλά. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική.

Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Megalh Fwtia Sto Sxino Korin8ias Konta Se Oikismo Lifo
Megalh Fwtia Sto Sxino Korin8ias Konta Se Oikismo Lifo from www.lifo.gr
Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας. Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική. Αγώνας δρόμου των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί η μεγάλη. Την ενίσχυση των δυνάμεών της αποφάσισε η πυροσβεστική στον κουταλά. Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας. Καταγγελίες για «σημαντικές ενδείξεις εμπρησμού» από κατοίκους γνωστοποίησε ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος.

.υπηρεσίας copernicus, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην κορινθία.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του. Η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε 10 εικόνες. Η φωτιά ήταν σε περιοχή που ήταν εξαιρετικά δυσπρόσιτη, ωστόσο από την δεύτερη ημέρα αναφορικά με το πως ξεκίνησε η φωτιά, ο αρχηγός της πυροσβεστικής ανέφερε ότι «το μόνο σίγουρο. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας. Οι πυροσβέστες θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο ρίχτηκαν στη μάχη με τη φωτιά. Αγώνας δρόμου των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί η μεγάλη. Η φωτιά κατευθύνεται ολοταχώς προς τα μέγαρα. Καταγγελίες για «σημαντικές ενδείξεις εμπρησμού» από κατοίκους γνωστοποίησε ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στον κουταλά κορινθίας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που καίει.

Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της τετάρτης στις κεχριές κορινθίας δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ οι άνεμοι φωτια. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές.

Posting Komentar

0 Komentar